Els nostres Camp’s permetran als vostres fills no perdre el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances escolars, com pot ser per Nadal, Setmana Santa o Estiu. Seran dies plens d’activitats, cançons, jocs i manualitats 100% en anglès per fomentar al màxim la immersió lingüística, que els ajudarà a aprendre de forma natural i divertida envoltats dels seus amics sense adonar-se’n.

christams camp

Christmas Camp

Aquest Camp els permetrà descobrir la màgia del Nadal que es viu als països angloparlants i endinsar-se en la cultura i tradicions d’aquests mitjançant cançons, jocs, vídeos i activitats nadalenques.

summer camp

Summer Camp

Els Summer Camp’s donen l’oportunitat als més petits de divertir-se aprenent anglès a partir de la realització de manualitats i activitats variades. Cada Summer Camp té una durada d’una setmana (de dilluns a divendres) i cadascuna amb una temàtica diferent de l’altra amb l’objectiu d’aprendre el màxim de continguts de la manera més natural i divertida possible.

Easter Camp

Al Easter Camp realitzarem manualitats, jocs, gimcanes i cantarem cançons, així com els introduirem les tradicions del conegut Easter, fomentant d’aquesta manera la culturització de la tradició anglesa als nostres alumnes.

CONTACTA’NS

Si necessites més informació sobre els nostres cursos o l’acadèmia, contacta amb nosaltres

CONTACTA AMB NOSALTRES