ANGLÈS PER INFANTS
PLAYSCHOOL

A The Moose English Academy, sabem l’important que és que els més petits aprenguin anglès. És per aquest motiu que hem creat els cursos Playschool. Es tracta de cursos dividits en tres nivells amb un mateix format basat en una rutina adequada per cada un d’ells. D’aquesta manera els alumnes aprenen de la forma més natural i motivadora possible sense adonar-se’n.

A partir de l’aplicació del mètode de la immersió lingüística, els més petits aprenen amb jocs, temàtiques, cançons i manualitats que finalment consoliden amb la realització d’una fitxa que es fa de manera conjunta per tal de fomentar el treball en grup.

Finalment, oferim atenció individualitzada a cada alumne per saber en quin punt es troba i fer una avaluació tant a nivell individual com a nivell conjunt, mostrant especial atenció als aspectes emocionals.

ANGLÈS PER NENS
STARTERS, MOVERS, FLYERS

Entre les edats compreses dels 6 als 12 anys, els nens i nenes experimenten nous canvis en els quals s’han de sentir acompanyats, per això, fomentem als nostres alumnes les seves capacitats, els ajudem a desenvolupar les seves qualitats pròpies i relacionals a partir de sessions dinàmiques.

Els cursos de Starters, Movers i Flyers són sessions que preparen als alumnes per una sèrie d’exàmens d’anglès, divertits i motivadors. Aquesta sèrie consisteix en tres exàmens: Reading and Writing, Listening i Speaking, que alhora ajuden a l’alumne a estar millor preparat per superar futurs exàmens de Cambridge. En aquests exàmens no s’aprova ni es suspèn, sinó que estan pensats per indicar l’evolució de l’alumne en cadascuna de les proves.

ANGLÈS PER ADOLESCENTS I ADULTS
KET, PET, FIRST

El nivell KET (A2), és un examen oficial de la Universitat de Cambridge reconegut a nivell internacional. Correspon a un nivell pre-intermedi amb un domini bàsic de gramàtica i competències comunicatives que suposen una bona preparació per al First Certificate.
Està dissenyat especialment per a joves i adolescents que estan estudiant a l’escola.

El nivell PET (B2), és un examen oficial de la Universitat de Cambridge reconegut a nivell internacional. Correspon a un nivell intermedi amb un domini bàsic de gramàtica anglesa i competències comunicatives. Està dirigit a adolescents i adults que demostrin ser capaços d’utilitzar l’anglès.

Finalment, el First Certificate (B2) demostra que l’alumne posseeix les destreses lingüístiques necessàries per a comunicar-se en un entorn angloparlant i poder-se defensar en situacions quotidianes.

ADVANCED

El nivell Advanced (CAE), acredita que el teu nivell d’anglès correspon amb el nivell d’un professional del món dels negocis o d’un estudiant universitari. S’espera que puguis comunicar-te amb confiança en anglès en situacions acadèmiques, professionals i d’alt nivell sense cap problema.

CONTACTA’NS

Si necessites més informació sobre els nostres cursos o l’acadèmia, contacta amb nosaltres

CONTACTA AMB NOSALTRES